Links

[searchandfilter id="190" show="results"]

Bent u op zoek naar een bedrijf? Bij ons kunt u zoeken naar Nederlandse bedrijven.

Dagelijks worden projecten ontwikkeld, ontworpen of gerealiseerd waarbij (in het werk gestort) beton een hoofdrol speelt. Betonbekistingen en ondersteuningsconstructies zijn daarbij onmisbare onderdelen om de betonconstructie zijn vorm te geven. In deze richtlijn, voluit de Richtlijn Betonbekistingen en Ondersteuningsconstructies, zijn alle aspecten van het werken met beton samengebracht. Met dit eenduidige document worden alle teksten van bestaande wet- en regelgeving, normen, veiligheidsbladen, materiaalinformatie en aan montage gerelateerde activiteiten als opleidingen, toelevering en veiligheidsprocedures beschreven en vervat in een praktisch bruikbaar overzicht.

De website wordt actief bijgehouden, zodat de Richtlijn Steigers altijd actueel is en het een weerslag geeft van de geldende wet- en regelgeving, normen en de stand van de techniek. De richtlijn is tot stand gekomen in goed overleg met deskundige partijen, zoals TNO Bouw en Ondergrond, Aboma, Stichting Arbouw, de Arbeidsinspectie en vooral de specialisten van VSB en Bouwend Nederland.

Bouwend Nederland bekend gemaakt dat de websites van de Richtlijn Steigers en Richtlijn Betonbekistingen en Ondersteuningsconstructies met ingang van 1 juli 2016 gratis toegankelijk worden.

Notice: compact(): Undefined variable: limits in /customers/a/0/e/rps-steigerinspecties.nl/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 853 Notice: compact(): Undefined variable: groupby in /customers/a/0/e/rps-steigerinspecties.nl/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 853